ORIONTEATERN

Olivia Stevens

DELA/TIPSA

FÖRESTÄLLNINGSDATA

Premiär
2014

MEDVERKANDE

På scen Olivia Stevens och Bjarne Löwdin

PRESSKLIPP

»Olivia gör entré i chic svart kostym och brister ut i ”Sångaren” av Kander & Ebb, och kastar sig in i en beskrivning av en audition för den legendariska regissören Ariane Mnouchkine på Théâtre du Soleil i Paris. Olivia står högst upp på en stege och blir skräckslagen när Mnouchkine ber henne att falla baklänges. Med sången för Stevens oss in i en värld av minnen… hon knockar oss med sitt råa framträdande.«   - Cabaret Exchange,NY ★★★★★

»En fascinerande berättelse om livets baksidor«  - Tony Kaplan, Expressen


Olivia Stevens

Olivia Stevens gästar Orionteaterns lilla scen under två kvällar med föreställningen "Passion -en skådis resa in i ljuset". 

"I have a dream"-det har vi väl alla. En del är stora, sträcker sig över hela världen. Andra små, sedda med världens ögon men stora, snudd på ouppnåeliga i vårt eget liv. Scenen var min dröm, det hem jag ville ha.

Den förde mig till andra sidan av atlanten. Men den förde mig också till sunkiga repetitionslokaler där mössen var min enda publik. Till skumma hyresvärdar och a-kassans stämpelkontor. Ibland stönar vi och tänker "är det värt att utstå allt detta". Men så finns de där korta stunderna då vi verkligen lyckas leva vår dröm. Då vi förvimmer livet starka smak. Och då har det kanske varit värt allt...

 

"Passion" är mitt liv som skådespelare och artist. Om mina drömmar. Om med och mot gång. Om de stora scenerna och de mycket små. Jag tror det liknar ditt liv, även om jag bär scenkostym och du går i dina egna kläder. För drömmar och passioner är något vi alla delar. Kom låt oss dela våra drömmar till tonerna av världens bästa låtar.

/Olivia

 

Olivia Stevens har spelat sina egna föreställningar med inspiration från kabaréns och musikalernas värld på Carnegie Hall, Off Broadway i NY, Teaterfestivalen i Avignon, och inte minst på Berns. Stadsteaterns i Stockholm och runtom i landet.

 

Spelas kl.19:00, 31/3 - 1/4

 

Läs mer om Olivia Stevens här! HITTA TILL TEATERN

Orionteatern finns på Katarina Bangata 77.
Närmaste tunnelbanestation är Skanstull.

KALENDARIUM
Fre 21 apr kl 19 Automata
Fre 21 apr kl 20:30 Automata: Bieffekter
Lör 22 apr kl 15 Automata
+ Se hela kalendariet
HÅLL DIG UPPDATERAD
Följ Orionteatern på Facebook!
NYHETSBREV